Balfolk prominent aanwezig op ZaanFolk

Chillen in het park, fijne muziek, drankje erbij en dansen. Dat is balfolk @Zaanfolk! Geniet van dit leuke festival en kom dansen op live muziek.

Wil je balfolk leren dansen? Er zijn gratis dansworkshops. Na deze workshops kan je direct meedoen. Je hebt geen eigen danspartner nodig. In de workshops wisselen we door.

13.00 uur:  Workshop balfolk met Jip en Jolijn
13.45 uur:  optreden/dansbegeleiding PFM!
15.15 uur:  Pauze
15.30 uur:  Workshop balfolk met Jip en Jolijn
16.15 uur:  optreden/dansbegeleiding Duo Baftig
17.45 uur:  Einde

Meer informatie

De workshops zijn geschikt voor beginners. Er zijn twee verschillende workshops, als je de eerste volgt, kan je gerust ook de tweede volgen. Het is niet nodig om de eerste workshop te volgen als je de tweede wilt volgen. Beide workshops zijn met live begeleiding van de bovengenoemde bands.

PFM
Sinds 2020 speelt PFM balfolk. De drie bèta’s Frans (natuurkunde), Maurits (lucht en ruimtevaart techniek) en Pieter (elektrotechniek) houden hun formules uiteraard geheim. Herkenbare ingrediënten zijn klarinet, viool, gitaar en trekzak. Met als resultaat een knallend en vonkend muzikaal bal.

Duo Baftig
Wat begon als een muzikaal experiment in de zomer van 2022 is tot een balfolk muzikantenduo uitgegroeid. Duo Baftig speelt zeer dansbare tunes op akoestische gitaar en viool. Manon en Robin delen een passie voor balfolk dans en folkmuziek en besloten van hieruit hun krachten te bundelen.
Het duo speelt verrassende mix tussen Ierse en Scandinavische tunes, maar ook eigen, explosieve composities. Van melancholisch tot krachtig, voor alles geldt: zolang het maar Baftig is!


Delen? Graag!
Scroll naar boven