Geef je op voor het Open Podium van het ZaanFolk Festival!

UPDATE: HET OPEN PODIUM IS VOL VOOR DIT JAAR!

Op zaterdag 15 juli 2023 organiseert Stichting ZaanFolk ’s middags de zevende editie van het ZaanFolk Festival in het Wilhelminapark te Wormerveer. ’s Avonds zijn er ook nog twee optredens in het schuin tegenover het park gelegen Café de Melterij. Doel van het ZaanFolk Festival is te laten zien wat er leeft op het gebied van folkmuziek in de Zaanstreek en omgeving, onder meer in de vorm van een Open Podium. Daar kun jij je ook voor opgeven!

Het Open Podium is volledig beschikbaar voor eenieder die wil laten horen & zien op welke manier hij of zij folkmuziek vorm geeft. We hopen daarbij zowel de gelouterde artiest als het jonge talent te bereiken. Dat kan als solist, duo, trio of als groep. Elke optredende act krijgt 35 minuten om zich te presenteren, maar dat is inclusief de tijd die nodig is om het geluid af te stellen. Dus hoe sneller dat gebeurd is, hoe meer tijd je hebt voor je optreden.

Aanmelden is noodzakelijk en kan via muziek@zaanfolk.nl. En VOL = VOL. Bij vorige edities van het ZaanFolk Festival was dit steeds snel het geval. Dus aarzel niet, geef je op! VOL!

Stichting ZaanFolk zet zich in voor meer bekendheid van folkmuziek in de Zaanstreek en biedt mensen die actief zijn op folkgebied een podium. Belangrijkste activiteiten tot nu toe zijn het jaarlijkse ZaanFolk Festival en de maandelijkse ZaanFolk Sessie.


Delen? Graag!
Scroll naar boven