Lorena & Mees – singer-songwriter

ZaanFolk Festival 16 juli 2016, avondprogramma – Podium De Melterij.

Singer-songwriter Lorena startte al op haar negende met gitaarles. Vanaf haar vijftiende speelde ze in rockbandjes. In die tijd begon ze meer en meer liedjes te schrijven vanuit een eigen identiteit. Op haar zeventiende nam ze zangles om haar stem wat meer te ontwikkelen. Sindsdien treedt ze solo op met haar gitaar en zelfgeschreven liedjes. Haar heldere stem en vrolijke liedjes met een ‘countryfeel’ vallen bij veel mensen in de smaak. Ze wordt dan ook steeds vaker gevraagd voor optredens.
In april 2016 verscheen Lorena’s CD Into the woods, waar ze samen met Jeroen Booy een jaar aan heeft gewerkt. Ongetwijfeld heeft Lorena de CD bij zich tijdens haar optreden in De Melterij.

Mees van Haren (gitaar) een van van oorsprong blues/rock gitarist die zich sinds kort heeft verdiept in de wereld van country, folk en bluegrass. Hij speelt in verschillende, uitlopende samenstellingen: van blues trio tot theaterband, niks is te gek.

Lorena en Mees hebben elkaar begin dit jaar ontmoet op de vooropleiding van het conservatorium waar zij allebei lessen volgden. Ze konden het goed met elkaar vinden en besloten hun krachten te bundelen. Lorena & Mees zijn voor het eerst live te horen hier op ZaanFolk!

Foto: Ewoud de Beeldvanger

Bewaren


Delen? Graag!
Scroll naar boven