Optreden Kalio Gayo en Junkman’s Choir op 10 maart in De Melterij

Op vrijdag 10 maart vanaf 21.00 uur is er een optreden van twee bijzondere folkbands in Café De Melterij, georganiseerd door het café in samenwerking met de Stichting ZaanFolk. En het allermooiste onderdeel ervan: de toegang is gratis!

Kalio Gayo is een vierpersoonsband uit Utrecht, die z’n sporen al ruim verdiend heeft. De band omschrijft de muziek zelf als global parti folk. Akoestische instrumenten worden gecombineerd met samples, beats en een universele taal. Verkennen en ontdekken op een eindeloze muzikale reis. Catchy songs met intense zang en meeslepende tunes. Folky thema’s uit oost en west worden gemengd met rock, ska en een vleugje latin en reggae. Kalio Gayo is do-it-yourself, rebels optimisme en parti y prije (feest en tranen).
Bezetting: Renske Das – leadzang, accordeon, melodica, Anja Pleit – gitaar, banjo, zang, Sijmen Hendriks – elektrische contrabas, Joost Bos – drums, sampler.

Junkman’s Choir is een Schots duo bestaande uit Davey Wiseman en Kevin Longmuir. Zij verdienden hun sporen in o.a. de bands Nyah Fearties en Dub Skelper.  De stijl moet gezocht worden in punk, folk en cajun. Het is verbazingwekkend hoezeer het duo klinkt als een voltallige band. Het tweetal staat garant voor een avond dans- en drankplezier.

De beide bands zullen naast hun aparte set(s) een kruisbestuiving met elkaar aangaan.
Zorg dat je erbij bent!
Aanvang 21.00 uur
Toegang gratis


Delen? Graag!
Scroll naar boven