ZaanFolk Sessie

Elke eerste zondag van de maand

Op de ZaanFolk Sessie in Café De Melterij ontmoeten folkliefhebbers – muzikanten en luisteraars – elkaar. Samenspelen aan een grote tafel. Folk uit alle windstreken: Iers is er te horen, maar ook Amerikaans en singer-songwriters repertoire. Er zijn bijdragen van muzikanten met ander folkrepertoire, en sommigen komen met eigen werk. Alles mag.

zaanfolk-sessie

De ZaanFolk Sessies zijn informeel, kleinschalig, akoestisch en toegankelijk voor iedereen die op welk instrument dan ook wat wil spelen, wil meezingen of gewoon wil luisteren.
De ZaanFolk Sessie biedt ook de mogelijkheid aan solisten, duo’s of groepen om zich een half uur lang te presenteren. Elke sessie wordt er tijd ingeruimd voor één act. Zin om mee te spelen? Vooraf staat niets vast: ongedwongen is het motto. Kom gerust langs en schuif aan. Je bent van harte welkom. Als je een half uur in de spotlights wilt staan, moet je je ruim van tevoren aanmelden. Dan kijken we wanneer je kunt worden ingepland.

Globaal gezien ziet een ZaanFolk Sessie er als volgt uit:
16.30 uur: start spontaan samenspel van de aanwezige muzikanten.
18.00 uur: optreden van een half uur van een solist, duo of groep. Aansluitend brengt de optredende act twee nummers in voor de sessie, waarbij iedereen wordt uitgenodigd om mee te spelen en zingen.
Daarna wordt de sessie op de gebruikelijke voet voortgezet. De afsluiting staat gepland om 20.00 uur.

De ZaanFolk Sessie is elke 1e zondag van de maand (behalve in juli en augustus).
Café de Melterij
Wandelweg 76
1521 AJ Wormerveer
T: 075- 737 0152

Bewaren


Delen? Graag!
Scroll naar boven