Sunny Voices

ZaanFolk Festival 14 juli 2018, middagprogramma – Podium Wilhelminapark.

Het koor “Sunny Voices” werd eind vorige eeuw opgericht onder de naam “An Ancaire”. In 2008 is de naam veranderd in “Sunny Voices” en sindsdien wordt er opgetreden onder de huidige naam. Na verandering van dirigent zingt ons koor nu met diverse muzikanten. Het originele viool- (en soms gitaar/fluit)spel van Jaco Bakker voegt echt iets toe en sinds kort zijn ook Willem Looman op trekzak, Jan Jonker op fluit en Ger Starreveld op bohran bij verschillende liedjes te horen. En onze dirigente Titia Bloemhof speelt gitaar!

Op het repertoire staan hoofdzakelijk Ierse ballades, folk, evergreens enz, met soms een uitstapje naar een liedje uit een ander land, dat we ook erg mooi vinden en bij het repertoire vinden passen. Het koor bestaat momenteel uit 8 mannen en 20 vrouwen (de muzikanten meegerekend).

Met veel plezier treedt Sunny Voices op zaterdag 14 juli op tijdens het ZAANFOLK FESTIVAL in de muziekkoepel van het Wilhelminapark in Wormerveer (schuin tegenover café De Melterij) en daar gaan we die avond met z’n allen nog nagenieten – en dansen – bij de bands die optreden!


Delen? Graag!
Scroll naar boven