Sunny Voices

Sunny Voices – Ierse ballades & folk

ZaanFolk Festival 15 juli 2017, middagprogramma – Podium Wilhelminapark.

Het koor “Sunny Voices” werd eind vorige eeuw opgericht onder de naam “An Ancaire”. In 2008 is de naam veranderd in “Sunny Voices” en sindsdien wordt er opgetreden onder de huidige naam. Na verandering van dirigent zingt ons koor nu met diverse muzikanten. Het originele viool- (en soms gitaar/fluit)spel van Jaco Bakker voegt echt iets toe en sinds kort zijn ook Willem Looman op trekzak, Jan Jonker op fluit en Ger Starreveld op bohran bij verschillende liedjes te horen. En onze dirigente Titia Bloemhof speelt gitaar!

Op het repertoire staan hoofdzakelijk Ierse ballades, folk, evergreens enz, met soms een uitstapje naar een liedje uit een ander land, dat we ook erg mooi vinden en bij het repertoire vinden passen. Het koor bestaat momenteel uit 8 mannen en 20 vrouwen (de muzikanten meegerekend).

In 2017 heeft het koor een optreden verzorgd in café De Melterij in Wormerveer, het Dorpshuis in Westknollendam, tijdens de korendag in Jisp, in De Meerpaal in Zaandam en heeft meegedaan aan de korendag in Monnickendam.

Met veel plezier wordt het seizoen afgesloten met een optreden van 15.00-15.30 uur op zaterdag 15 juli tijdens het ZAANFOLK FESTIVAL in de muziekkoepel van het Wilhelminapark in Wormerveer (schuin tegenover café De Melterij) en daar gaan we die avond met z’n allen nog nagenieten – en dansen – bij de bands die optreden!

In het tweede gedeelte van 2017 staan er nog een paar optredens in de planning en meer informatie is daarover te verkrijgen bij Kitty Prins, k2.via@kpnplanet.nl of via 06 5555 7831.


Delen? Graag!
Scroll naar boven