ZaanFolk Festival 2022 – zaterdag 9 juli!

Beste liefhebbers van ZaanFolk,

Twee jaar achtereen kon het ZaanFolk Festival niet doorgaan vanwege de pandemie. Nu staan we te trappelen om de editie van 2022 aan jullie te presenteren. Verschillende acts hebben ondertussen reeds toegezegd van de partij te zullen te zijn op 9 juli. Traditiegetrouw vindt het ZaanFolk Festival ’s middags plaats in het Wilhelminapark en ’s avonds in Café De Melterij, beiden gesitueerd aan de Wandelweg in Wormerveer.
Het middagprogramma leent zich leent bij uitstek voor een breed publiek – van opa’s en oma’s tot jong volwassen, en van hele gezinnen tot vriendengroepen. Ontspannen, elkaar ontmoeten en genieten van opbeurende (semi-)akoestische muziek en lokaal talent, dat is het in een notendop. 
Het avondprogramma is wat meer voorzien van stevigheid, dansbaarheid en meezingbaarheid. Muziek die in een gezellige kroeg het best tot z’n recht komt.
Namen van optredende artiesten worden binnenkort bekend gemaakt. Dan krijgen jullie meteen daarbij uitleg over de artiest en de muziekstijl die wordt gebracht. Wat info vooraf over de muziek die beluisterd kan worden maakt het makkelijker om je in te leven. 
Noteer vast in je agenda: 9 juli ZaanFolk Festival in Wormerveer!


Delen? Graag!