ZaanFolk Festival 2023 op zaterdag 15 juli

Voor de zevende keer in successie vindt het gratis toegankelijke ZaanFolk Festival plaats in het Wilhelminapark in Wormerveer (’s middags) en in dichtbij het park gelegen café De Melterij (’s avonds). Dit jaar vindt het festival plaats op zaterdag 15 juli, van 13.00 uur ’s middags tot middernacht.
De nadruk van het festival ligt om muziekgroepen en solisten die uit de regio komen. Om de ontwikkeling en instandhouding van de folkmuziek in de Zaanstreek en omgeving gestalte te geven.
Het programma omvat ook dit jaar een hoofdpodium, een kleiner – open – podium en een balfolk podium. En er wordt gezorgd voor kindervertier en voor muziek op onverwachte plekken.
De eerste namen kunnen al bekend worden gemaakt: The Old Time String Band en De Band Zonder Toekomst treden aan. Beiden speelden met veel succes al op eerdere edities van het ZaanFolk Festival.
Het toegang is gratis, maar een vrijwillige bijdrage wordt erg op prijs gesteld. Daarvoor worden kaartjes uitgedeeld waarmee een donatie naar keuze kan worden gedaan. Belangrijk voor de instandhouding van het festival!


Delen? Graag!
Scroll naar boven