ZaanFolk Sessie op 4 september

zaanfolk-sessieDe eerste ZaanFolk Sessie van het seizoen staat alweer op stapel: op zondag 4 september brandt het opnieuw los in Café De Melterij aan de Wandelweg in Wormerveer. Vanaf 16.30 uur scharen muzikanten met een hart voor folk en aanverwante muziekstromingen zich om de tafel om steeds weer een nieuw lied of een andere melodie in te zetten.

Spontaan, zonder routekaart, door het moment ingegeven en rekenend op bijval van de collega-muzikanten. Iedereen mag meedoen! Als je alleen één lied wilt zingen, kan dat ook. Als je lekker wilt genieten van alles wat er gebeurt, dan ben je ook van harte welkom.
Voor het nieuwe seizoen van de ZaanFolk Sessie introduceren we een nieuw element: we nodigen steeds een act uit om een half uur lang een semi-akoestisch optreden te verzorgen, zo rond de klok van 18.00 uur. Daarbij denken we in elk geval aan degenen die zich hebben gepresenteerd op het Open Podium tijdens het ZaanFolk Festival. Maar natuurlijk zijn ook anderen welkom. De set van een half uur wordt afgesloten met twee nummers waarbij de sessiemuzikanten mee kunnen doen (en worden ook daartoe uitgenodigd). Daarna is de draad van de sessie weer opgepakt en wordt er naar verwachting tot de klok van achten doorgespeeld.

Honey To Bee - logoOp 4 september zal het duo Honey To Bee (Marga Honingh – zang, Jan Bijland – gitaar) het half uur voor z’n rekening nemen. Zij beten ook tijdens het Open Podium van het onlangs gehouden ZaanFolk Festival het spits af. Dus er lijkt sprake van een trend…
Mocht je jezelf willen aanmelden voor het halfuur in de spotlights; vooral doen!
Voor de programmering van de komende maanden is er al contact gelegd met verschillende artiesten. Binnenkort wordt de planning rond gemaakt.


Delen? Graag!
Scroll naar boven