ZaanFolk Sessie op zondag 4 december

Op zondag 4 december nemen vanaf 16.30 uur de folkmuzikanten in Café de Melterij plaats aan de lange tafel, om een breed scala aan liederen en melodieën te laten klinken.

Door wie er zin in heeft wordt ongedwongen samengespeeld en gezongen. Iedereen mag aanschuiven en komt aan de beurt om iets te brengen. Iers, Amerikaans, singer-songwriter, Nederlands: alles kan voorbij komen. Of is luisteren meer je ding? Dat is ook helemaal goed.

Tijdens de soepsessie, die plaats vindt rond 18.00 uur, is er een optreden van zanger-liedschrijver Vincent van der Voort, die eigen Nederlandstalige liedjes brengt. Hij is van plan enkele nieuwe dingen uit te proberen.

Kan een afbeelding zijn van de tekst 'HIVEDE in café MELTERIJ Wandelweg 76, Wormerveer zo 4 december Z:PAN open podium in Folksessie en ongedwongen FOLK Voor luisteraars sfeer en muzikanten Meespelen? SESSIE Kom langs en schuif aan Op het open podium singer-songwriter Vincent van der Voort met Nederlandstalige liedjes aanvang 16.30 www.demelterij.nl'


Delen? Graag!
Scroll naar boven